over OneSixty

OneSixty is een full-service mobile marketing bureau dat uw marketing en communicatie doelstelling vertaald naar een effectief en innovatief mobile marketing concept.

OneSixty BV is in januari 2007 van start gegaan om de markt te gaan voorzien in de behoeften op het gebied van Mobile Marketing. Met jarenlange marketing en media ervaring als achtergrond en jonge geesten aan het roer is OneSixty in staat geweest vanaf het begin af aan op te treden als full-service leverancier in deze nieuwe branche. Onder full-service verstaan wij: Consult (advies), concept ontwikkeling, content ontwikkeling en voorziening, hardware leverancier en 100% ondersteuning.

Omdat OneSixty haar eigen producten ontwikkelt heeft u het voordeel van scherpe tarieven, perfecte ondersteuning en mogelijkheden tot maatwerk. Naast Bluetooth marketing is OneSixty BV ook leverancier van SMS diensten en ontwikkelaar van Mobile web portals.

Ons team bestaat uit 6 marketing en ICT professionals die elke dag weer voor u klaar staan om al uw mobile marketing vraagstukken te beantwoorden.

Advertenties