WHISE supporter ’s-Hertogenbosch Sportgemeente van het Jaar 2010

Geplaatst op: september 22, 2010 door forze in Uncategorized

‘s-Hertogenbosch Sportgemeente van het Jaar 2010

De gemeente ’s-Hertogenbosch is op 15 september jl. door de Vereniging Sport en Gemeenten gekozen tot Sportgemeente van het Jaar 2010. De jury roemt ‘s-Hertogenbosch om haar visie, innovatieve producten en de manier waarop zij de energie in de stad om weet te zetten in enthousiasme voor sport. De samenwerking met verschillende partners in de stad en het brede aanbod aan activiteiten dat daaruit voortvloeit, sprak erg tot de verbeelding. De bindende factor hierbij is het innovatieve communicatieconcept ’S-PORT, dat WHISE samen met ‘s-Hertogenbosch ontwikkelde.

Communiceren vanuit ’S-PORT

’S-PORT geeft een gezicht aan het netwerk waarbinnen sporters, supporters en sponsors in de stad samenwerken en sporten. Met een herkenbare stijl, interactieve media, zoals SMS en Youtube, en een goed overzicht van de aangeboden activiteiten. De onlangs gelanceerde website http://www.s-port.nl presenteert het uitgebreide aanbod voor verschillende doelgroepen. De consequente aandacht voor bijzondere doelgroepen maakte dat ’s-Hertogenbosch bovendien gekozen is tot organisator van de Special Olympics 2012.

Co-productie; samen de visie vertalen

WHISE heeft de afgelopen twee jaar samen met de gemeente gewerkt aan de nieuwe sportvisie van de gemeente. Corniel Groenen, Hoofd Sport&Recreatie gemeente ’s-Hertogenbosch: “WHISE heeft ons geholpen om onze visie handen en voeten te geven. Zij luisteren goed, komen niet met kant- en klare oplossingen maar inspireren en stimuleren ons toekomstgericht te werken.“WHISE voegt vernieuwing toe en brengt ons steeds een stapje verder.” Mark Wolbert, directeur WHISE: “We zijn er trots op te hebben kunnen bijdragen aan dit succes. En samen te kunnen werken met een gemeente die vooruit wil en zich in deze tijd klaarstoomt om met de krachten die lokaal aanwezig zijn aan een mooiere stad te bouwen” 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s