OneSixty ondersteunt evenementenorganisatie Nachtlampen uit Eindhoven

Geplaatst op: mei 6, 2010 door kayvanhulten in Bluetooth
Tags:, , , , , , , , , , ,

Onlangs is OneSixty gestart met het ondersteunen van de evenementenorganisatie Nachtlampen. Dit jonge bedrijf gaat een vernieuwend dance-concept neerzetten om jong dj-talent een kans te geven zichzelf in de spotlight te draaien. Het laagdrempelige  Nachtlampen-concept is zeer succesvol, zo hebben 3 eerdere edities inmiddels bewezen. Op diverse locaties in Eindhoven hebben de veelal lokale dj helden de Nachtlamp flink doen gloeien.

22 mei aanstaande vindt de volgende editie, genaamd Krankhouse, plaats in Dynamo te Eindhoven. De dj’s: Kruh, Guido van Santen en Bram van Helden komen hun kunsten vertonen. De Space Pirates zullen live met hun electro geweld alle voetjes van de vloer krijgen!

OneSixty heeft samen met Nachtlampen een unieke actie bedacht. Op de Demer in Eindhoven kan iedereen een flyer downloaden via bluetooth. Met deze flyer krijgen de bezoekers het 2de kaartje voor Krankhouse op 22 mei gratis! De bluetooth flyer kan gedownload worden in het gebied voor de Pro Sport schoenenwinkel tussen de Bijenkorf en de V&D. De actie loopt pas enkele dagen maar al ruim 350 personen hebben gratis entree!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s