Bluetooth informatie op je mobiel tijdens Masters of Hardcore

Geplaatst op: maart 10, 2009 door forze in Bluetooth, Marketing, Mobile applications, Mobile marketing, OneSixty project

bron: artofdance.nl

MASTERS OF HARDCORE – DESIGN THE FUTURE

Nog maar een kleine week te gaan en dan breekt het grootste hardcore spektakel los. Maandenlang is gewerkt aan deze blauwdruk voor de toekomst: niet alleen op muzikaal, maar ook zeker op productioneel gebied is Masters of Hardcore klaar voor haar grootste en vetste editie ooit. Nu het design voltooid is, maakt organisator Art of Dance de laatste details bekend over Masters of Hardcore – Design The Future.

BLUETOOTH
Zaterdag opent Masters of Hardcore om 22.00 uur de poorten van de Brabanthallen, waarna je tot 7.00 uur los kunt gaan in vijf verschillende area’s. Om je maximaal te kunnen voorzien van informatie, kun je geheel kosteloos gebruik maken van bluetooth informatie. Zet de bluetooth-functie van je mobiele telefoon aan en je ontvangt de timetable, plattegrond, weersverwachtingen voor de terugreis en informatie over volgende evenementen op jouw telefoon! Je hoeft dus niets meer uit te printen of moeilijk te doen met verloren plattegrondjes. In het kader van de ontwikkelingen in de toekomst, zal dit systeem jou de hele nacht voorzien van deze broodnodige informatie. Let op: dit is géén abonnement, je krijgt na het evenement helemaal niets meer toegestuurd en je telefoonnummer zal niet onthouden worden. Een unieke nieuwe feature op Masters of Hardcore!

Lees het hele bericht!

Powered by: http://www.bluesixty.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s