BlueSixty Mobile Marketing workshop

Geplaatst op: januari 14, 2009 door forze in Bluetooth, Marketing, Mobile marketing, OneSixty project
Tags:, , , ,

Mobile marketing is voor veel marketing en communicatie bedrijven nog steeds een grijs gebied en om deze reden wordt het dan ook nog vaak niet opgenomen in de marketing mix van diens klanten. Een presentatie van onze producten verschaft duidelijkheid over de mogelijkheden, maar in onze ogen is het ervaren van mobile marketing de beste manier om de ‘added value’ te ontdekken.

Aan het begin van 2009 kregen wij dan ook de kans om interactief aan de slag te gaan met werknemers van een M&C bedrijf uit Eindhoven. Op diens verzoek hebben wij een workshop / masterclass ontwikkelt, waarbij de deelnemers na een heldere uitleg door ons werden uitgedaagd om in drie groepen een case op te lossen door middel van Bluetooth marketing. Niet alleen leverde dit hilarische campagnes op, maar tegelijkertijd creëerde het een aangename sfeer binnen de teams. Uiteindelijk hebben wij de inzendingen beoordeeld en de winnende campagne middels onze bluetooth zenders verstuurd naar de deelnemers. De beoordelingscriteria waren: Hoe wordt iemand getriggerd om Bluetooth aan te zetten, wat is de toegevoegde waarde van het bericht, komt de ontvanger hiermee in actie en zou hij of zij dit doorsturen aan vrienden?

Na een korte evaluatie konden we stellen dat workshop geslaagd was. De deelnemers waren enthousiast en zagen direct mogelijkheden om klanten uit hun porfolio te verrassen met een vernieuwende mobile marketing oplossing.

Is er binnen uw bedrijf op dit moment ook weinig kennis van mobile marketing en zou u ook graag op een interactieve manier geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken of er mogelijkheden liggen.

Powered by: http://www.bluesixty.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s